Bord för mässa och event

Till mässan eller eventet behöver du välja ett passande bord. Fördelen med att välja ett mässbord är att du har möjlighet att förvara broschyrer, pennor och andra produkter. Många modeller har även hyllor och krokar på insidan som underlättar om du behöver förvaring. De flesta mässbord är ståbord vilket är att föredra.

Det ger ett aktivt och engagerat intryck, är mer inbjudande och leder oftare till samtal. Vi anser att det personliga mötet är bästa tillfället att nå ut till potentiella kunder, väljare eller samarbetspartners. Mässbordet blir den naturliga mötesplatsen. När du står vid ditt bord och samtalar med människor får du en direkt respons. Det underlättar och passar extra bra in i sammanhanget.

Visar alla 5 resultat

Mässbord för olika tillfällen

När du ska hålla ett tal eller en föreläsning rekommenderar vi ett bord som du kan göra om till ett podium. De som sitter och lyssnar har ofta lättare att ta till sig vad en föreläsare säger om denne står upp och har ett aktivt kroppsspråk. Det finns dessutom modeller som är höj- och sänkbara för att flera ska kunna stå vid samma bord.

Om du däremot behöver kunna förflytta bordet mellan olika platser är en nättare variant som kan fällas ihop mer lämpligt. När du ska förmedla information i form av broschyrer eller liknande passar våra större modeller bra. På sidan av dem kan du fästa hyllplan, broschyrfack och påshängare.

Välj med också ett mässbord som du kan sätta din egen design och prägel på, för att sticka ut tydligare och ge ett mer professionellt intryck. För att få ner priset och ändå kunna ha ett personligt utseende har vi dessutom ståbord av återvunnet papper, vilket är ett bra miljöval. Vi hjälper dig gärna att hitta det mässbord som är rätt för dig, oavsett vilket tillfälle det handlar om.