Det personliga mötet är den ultimata situationen för försäljning och kommunikation. I en mässmonter får du omedelbar respons på ditt budskap och kan anpassa dig till mottagandet. Vi har lång erfarenhet av att ta fram lösningar för mässor och event för stora såväl som för mindre företag – oavsett budget. Se våra nyckelfärdiga mässmonterlösningar här, eller ring oss så tar vi en förutsättningslös diskussion.

Har du behov av trycksaker och profilprodukter/giwe aways till ditt event? Besök vår portal för trycksaker och portalen för produktmedia!

Med en riktigt bra mässmonter får du genom ett personligt möte med potentiella kunder den bästa förutsättningen för kommunikation och försäljning. Med oss som leverantör får du ett helhetspaket. Vi har en stor produktkatalog och lång erfarenhet av att ta fram lösningar för mässor och event för både små och stora företag. Se våra nyckelfärdiga mässmonterlösningar här, eller ring oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta montern för ditt företag.

Flexibilitet och smidighet

Våra mässmontrar är anpassningsbara efter ditt tycke och behov. De kommer packade i smarta transportlådor och går snabbt att sätta upp av en eller två personer. Storleken på monterpaketen är inte större än att de går att stuva in i en kombibil.

Vi har tagit fram flera olika mässmonterpaket för att du ska bli inspirerad. Vid leverans är mässmonterpaketen kompletta med dina budskap och monteringsinstruktion samt packade i anpassade transportlådor. De är baserade på standardprodukter från Expolincs Pop-up Magnetic eller Octanorms Variosystem d200, d400 eller rolluper.

Våra mässmonterpaket har en bred spännvidd, alltifrån en perfekt minimonter för dig som behöver en mobil informations- eller demonstrationsyta, till superflexibla monterpaket. Alla paket är skalbara och fungerar på monterytor mellan åtta och 18 kvm, oavsett disposition. Därför fungerar de också utmärkt om du inte har en specifik monteryta men en anvisad plats. Sedan kan du alltid välja att använda allt eller bara delar av kitet, oavsett vilket mässmonterpaket du väljer.

Ett paket som PUM Monterpaket 4 består till exempel av tre raka Pop-up Magnetic med olika storlek, kopplingskit, gardinprofil, spotlights, broschyrställ och disk Case & Counter. Denna mässmonter kan sättas upp av en person på ca en timme. Vidare använder du allt material så du behöver inte fundera på var du ska förvara något emballage.

Vi hjälper dig gärna att sätta ihop din egen mässmonter utifrån dina behov och önskemål.