Företagsflagga, fasadflagga eller reklamflagga

Du som planerar ett event eller är ute efter att exponera produkter eller annan reklam har kommit rätt. Vi erbjuder prisvärda beachflaggor med snygg design till olika ändamål. Behöver du dessutom någonting iögonfallande som väcker intresse kan du på ett enkelt sätt stolt visa upp ditt budskap på en flagga. På så sätt når du snabbt din kund både inomhus och utomhus. En bra visuell reklam kan också ha stor betydelse för din marknadsföring och potentiella kunders förtroende. Första intrycket har stor betydelse i kundens ögon och därför är det viktigt att stå ut från mängden.

Visar alla 2 resultat

Digitaltryck / Screentryck

Vi erbjuder både digitaltryckta och screentryckta reklamflaggor.

  • Digitaltryck lämpar sig bra till mindre kvantiteter samt flaggor med fototryck. Bra genomtryck på stickad polyester 115 g.
  • Screentryck ger ett mycket bra genomtryck även på vävd polyester 160 g. Screentryckta flaggor lämpar sig främst vid större kvantiteter samt när flaggan sitter på utsatta platser med mycket vind.

Från företagsflaggor till fasadflaggor

I vårt sortiment erbjuder vi allt från företagsflaggor och fasadflaggor till beachflaggor. Att ha en bra och relevant flagga är otroligt viktigt för att kunden ska få rätt bild och känsla för ert företag eller produkt. Med en optimal exponering av ditt varumärke kan du skapa en visuell association till ditt varumärke. Det kan få kunden att komma ihåg dig och vilja återvända. Vi hjälper dig att skapa en bra grafik som kan få din flagga att bli iögonfallande och på så sätt ett bra verktyg i din marknadsföring. Din företagsflagga kan därför bli ett bra blickfång för passerande kunder.

Flaggsystem

Flaggor är dessutom en bra investering med tanke på att de funkar i alla väder och är tillverkade av textil med väldigt hög kvalitet. Vi tillverkar inte bara en flagga utan ett helt system för att möjliggöra och framhäva just din önskan och vision. Vi anpassar flaggan för att passa olika miljöer, höjder och fästen för att ni ska kunna uppnå det bästa resultatet och den bästa synligheten.

Beachflaggor är både ett slitstarkt och stilsäkert alternativ till din marknadsföring. Välj mellan många olika tillbehör, formgivningar och snygga tryck. Låt oss hjälpa dig att ta fram och skapa den ultimata reklamen för ditt företag.