Du som kund ska kunna lita på att du får rätt prestation, till rätt pris inom utsatt tid. kvalitet_grafobild

Därför har vi i våra processer kontrollpunkter efter varje delmoment: alla offerter och orderdata dokumenteras, vid intag av jobbet kontrollerar vi originalfilerna, vid tryckstart identifierar vi de viktigaste parametrarna i uppdraget och granskar resultatet innan upplagan trycks, efter tryckning granskas återigen resultatet innan efterbehandling och i varje efterbehandlingssteg sker kontroller. När fel inträffar, trots våra kontroller, fokuserar vi på att lösa försörjningsproblemet före sakfrågan.

Fel inträffar, det är oundvikligt. Vi ser varje fel som en möjlighet att kunna lära oss att undvika det i framtiden och som en möjlighet till utveckling.

Vi garanterar också att våra maskiner är kalibrerade enligt FOGRA39-standard vilket innebär ett säkert resultat när det gäller färgstyrningen. Alla trycksaker granskas i rätt ljusmiljö för grafisk produktion.

För att underlätta för dig som kund har vi tagit fram en så kallad “job option” för Adobes program som hjälper dig att skapa en PDF på rätt sätt för vår produktionsmiljö.
Ladda ner vår PDF-förinställning (joboption) här >

Vi har också tagit fram en bra checklista för dig som vill beställa produktion av oss.
Ladda ner vår checklista här >

Efterfråga gärna vår Kvalitets- och Miljöpolicy!

Nämen hej 👋
Trevligt att träffas.

Registrera dig för att få nyheter och erbjudanden i inkorgen, endast en gång/månad.

Graf & Bild

Vi spammar inte!
Läs vår integritetspolicy för mer info.