Beachflaggor med reklamtryck – till bl.a. event eller mässa

En beachflagga är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på ett unikt sätt. Vill du dessutom synas på långt avstånd är beachflaggor både ett prisvärt och stilfullt alternativ. Denna reklamyta ger dig en ett brett användningsområde och kan användas till många olika event och miljöer. Du kan enkelt anpassa och designa dina beachflaggor för att passa just dina behov och önskemål. Letar du efter ett enkelt och snyggt sätt att reklamera eller fånga uppmärksamhet på är specialdesignade beachflaggor ett bra redskap. Skapa en riktig ögonfångare för ditt event eller produkt som kommer att dra åt sig blickar från alla håll.

Vi levererar tre typer av beachflagga: Haj, Rak och Öra. Till våra beachflaggor har vi fötter för många olika underlag och fästen för vägg eller tält.

Visar 1–12 av 14 resultat

Designa och anpassa dina beachflaggor

I vårt sortiment kan du hitta allt från klassiska till spännande och mer extravaganta kommunikationsprodukter. Med snygg design och flaggtextil av hög kvalité kan du verkligen stå ut. Du kan enkelt anpassa dina beachflaggor till just ditt behov. Därför erbjuder vi bland annat olika former med många olika underlag och fästen. På så sätt kan du anpassa beachflaggorna att passa till olika tillfällen. Du kan välja en högre flagga om du behöver synas på långt avstånd, speciellt utomhus. Välj även en enklare design med färre detaljer om det är ett större avstånd i fråga. Då får du ut det maximala potentialitet av din beachflagga och du kan sprida ditt budskap genom att synas på ett bra sätt. Genom en hög synlighet når du snabbt ut till potentiella besökare eller kunder.

Beachflaggor är således ett intressant och snyggt kommunikationsmedel som dessutom kan användas under en lång tid. Med ett brett användningsområde kan de väcka uppmärksamhet och öka ditt potential och konkurrenskraft. Ta därmed din marknadsföring till en högre nivå och skapa större omöjligheter för ditt företag eller event genom att synas.

Designa dina nya beachflaggor redan idag, vi är säkra på att du inte kommer att bli besviken. Beställ snygga beachflaggor och hjälp dina nya kunder att hitta dig.