Broschyrställ för mässor, event och reception

När du behöver visa upp dina produkter eller din information på ett stilfullt och elegant sätt så behöver du ett ställ för att placera dina broschyrer. Här finner du broschyrställ som presenterar dina broschyrer på ett fördelaktigt och informativt sätt. För att underlätta valet för dig har vi tagit fram olika varianter av broschyrställ. Vi har många olika utföranden och material, där samtliga visar upp broschyrer på ett stilfullt och professionellt sätt.

Broschyrställ för bord

Vi erbjuder eleganta bordsställ för dina broschyrer, som du enkelt kan ställa upp på till exempel ett bord, receptionsdisk, väntrum eller en mässa. Att placera broschyrer i ett broschyrställ ser mycket mer stilfullt och rent ut än att lägga dem på bordet. Dessutom är de designade för att passa just dina broschyrer. De är lätta att ta med sig när du ska åka ut på ett event, en utställning eller en mässa och de presenterar ditt material på ett elegant och rent sätt.

Gå till broschyrställ för bord

Broschyrställ för golv

Hos oss på Graf & Bild finner du flera olika utföranden av ställ som ska stå på golvet. En del kan även fällas ihop, vilket underlättar under transporter. Här kan du välja mellan klassiska, moderna designer, samt olika storlekar och material.

Gå till broschyrställ för golv

Broschyrställ för vägg

En vägghängd uppsättning för dina broschyrer passar utmärkt där det finns lite utrymme, eller vid en mer permanent broschyrexponering. Här finner du alternativ som enbart är anpassade för väggupphängning, men det finns även broschyrställ som går att variera genom att alternera mellan upphängda på vägg eller stående på golvet.

Gå till broschyrställ för vägg

Specialdesignade broschyrställ

Vi har även specialdesignade broschyrställ. Det passar dig som söker efter något unikt till dina broschyrer, något som blir en igenkänningsfaktor för just dina broschyrer eller om du vill visa upp din broschyr på ett annat sätt än de du kan finna här. Vi på Bergstrands Graf & Bild har lång erfarenhet och ser fram emot att ta fram det extra som behövs för just för dina broschyrer.

Gå till specialdesignade broschyrställ