Diskar och podier för mässa och event

Vill du stå ut och få uppmärksamhet på nästa event, då behöver du en snygg mässdisk till din expo. Med din reklam på mässdiskar kan du få ut ditt budskap på ett synligt sätt och du kan få fler människor att intressera sig och vilja besöka just din monter.

Hos oss kan du välja mellan olika storlekar och stilar som vi anpassar till dina behov. På så sätt kan du få ut det bästa av din utställning. Fånga blickarna på nästa event med hjälp av ett träffsäkert mässbord. Ta en titt på vårt utbud och planera mässdiskar som kan ge dig bra resultat.

En disk tillsammans med rollup eller en popup kan fungera i en mindre monter eller där utrymmet är begränsat. Flera av våra diskar kan även användas som transportförpackning för dina exposystem.

Visar 1–12 av 14 resultat

Vi hjälper dig träffa rätt målgrupp

Ställer du ut på evenemang eller konferenser? Då behöver du en reklam som får dig att stå ut bland andra utställare. På det viset når du inte bara nya kunder, utan även rätt kunder.

Vi hjälper dig att skapa välplanerade mässdiskar och mässmontrar, vilka har ett tydligt budskap för att träffa din målgrupp. Det är avgörande för hur många människor du kommer att nå ut till samt hur mycket du kommer att sälja på en mässa. Därför kan vi som erfarna experter hjälpa dig att uppnå den optimala reklamen som kan få dig att utmärka dig på nästa mässa.

Skapa ett minnesvärt möte

Det är inte alltid viktigast att sälja, utan att faktiskt ge besökarna ett gott och minnesvärt intryck. Målet är då istället att skapa en bra respons, förtroende samt väcka en vilja att återvända.

Vi hjälper dig att designa mässdiskar med högsta grafiska kvalitet. I vårt sortiment kan du hitta och anpassa en välplanerad monter med snygg och tilltalande karaktär. Då kan du dessutom skapa en miljö din målgrupp kan relatera till och trivas i. Presentera ditt varumärke på bästa möjliga sätt. Vi hjälper och vägleder dig i planeringen av din mässmonter, med en av våra mässdiskar kan du bli mässans stora framgång.