270-540
 
 
 

Vi kopplar ihop digitalt och tryckt. Du får maximalt resultat.

Jobbar du med adresserad (ADR) eller oadresserad (ODR) hjälper vi dig gärna hela vägen från idé till genomförd kampanj inklusive alla steg däremellan som adressinköp (om du inte har egna adresser), tryckning, adressering, posthantering och distribution. Jobbar du hellre med e-postkampanjer hjälper vi till med det också på samma sätt.

Vill du koppla ihop direktreklam med e-post i dina kampanjer?
Inga problem, det är vi experter på. Hela processen byggs från dina adressdata och resultatet är mätbart i realtid – för både e-postutskicket och trycksaken.

Se ett exempel på automatiserad marknadsföring här >

En-till-en-marknadsföring
Dagens omvärld innebär en utmaning för alla företag när det gäller att nå ut och igenom bruset av information. Man pratar ofta om att ha en omnikanalstrategi. Nyckeln är att kunna anpassa budskapet till varje enskild mottagare så att du är relevant, tydlig och personlig i ditt tilltal. Du pratar med individen, inte med massan.

Vi skapar individuellt anpassade budskap i kampanjer där kunddatabasen eller adressregistret är motorn i genomförandet, processen automatiserad och resultatet är mätbart i realtid – det är vad vi kallar för automatiserad marknadsföring.

Se en beskrivning av vad Crossmedia är här >Brev

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Nämen hej 👋
Trevligt att träffas.

Registrera dig för att få nyheter och erbjudanden i inkorgen, endast en gång/månad.

Graf & Bild

Vi spammar inte!
Läs vår integritetspolicy för mer info.