Roll-up, pop-up, broschyrställ och allt annat för utställningen eller mässan, som du kan köpa i vår webshop finner du här i vänstermenyn. Klicka på någon av dessa rubriker. Överst på respektive sida visas ett antal produkter, klicka på den bild som representerar den vara som du vill läsa mer om och eventuellt beställa.

Så här gör du för att handla i Graf & Bilds webshop:

1. Klicka på knappen beställ

För att köpa en produkt klickar du på “beställ” under presentationen för den aktuella produkten. En del av våra produkter finns i flera varianter eller storlekar och det finns ofta ett antal tillbehör. Om det är något du saknar är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig att hitta det du söker. För att kunna köpa en variant av en produkt klickar du på “gå till” och därefter på “beställ” när den aktuella sidan har laddats upp. När du har handlat färdigt klickar du på texten “till kassan” som ligger i vänstermenyn. Efter du gjort det markerar du betalnings- formen “faktura” och klickar dig sedan vidare med knappen “fortsätt”.

2. Godkänn villkoren

Du bör läsa igenom alla villkor. För att kunna genomföra ditt köp måste du godkänna villkoren. Det gör du genom att markera “jag godkänner villkoren” som ligger längst ned på sidan. Du klickar dig sedan vidare i beställningen med knappen “fortsätt”.

3. Registrera kontaktuppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter, glöm inte att ange leverans- adress eller besöksadress om den är annan än fakturerings- adressen. Om det är så markerar du “skicka min order till en annan adress” och fyller i leveransadressen. Eftersom vi oftast levererar varorna med ett fraktbolag behöver vi alltid veta din besöksadress. En box-adress kan alltså inte vara leveransadress. När du har klickat på “fortsätt” i det här läget så får du upp alla uppgifter du angett och kan kontrollera att allt stämmer. Bekräfta köpet och invänta din beställningsbekräftelse. En kopia av beställningsbekräftel- sen skickas även till den e-postadress du har angivit.

4. Vi bekräftar din beställning med en orderbekräftelse

När vi har fått din beställning bearbetar vi den så snart vi kan. Observera att din beställning inte är godkänd förrän du fått en fullständig orderbekräftelse från oss med leverans- datum etc. För att korrigera eventuella fel i orderbekräftelsen bör du ringa oss snarast möjligt då en del av produkterna går iväg med fraktbolaget redan samma dag som beställningen registreras av oss.

Telefonnummer: 021-14 00 00.

Nämen hej 👋
Trevligt att träffas.

Registrera dig för att få nyheter och erbjudanden i inkorgen, endast en gång/månad.

Graf & Bild

Vi spammar inte!
Läs vår integritetspolicy för mer info.