När fika blir allvar – på riktigt

För oss på Graf & Bild är fredagar speciella. Ja, vi vet. De är speciella för er också. Arbetsveckan är slut, AW med kompisarna, Let´s Dance på TV, helgen kan börja, chips och lådvin i soffan. Livet leker!

För oss är fredagen lite som slutet. Alltså Slutet. Domedagen. För oss börjar faktiskt svettningarna inför fredagen redan på torsdagen. Det är då man (och kvinna och hen) ska stå där i köket med förklät på och komponera det som ska granskas av juryn på fredagen kl 15. Långfredagen får en ny innebörd. Faktum är att långfredagen är en lycklig dag för oss eftersom vi då inte har något fredagsfika.

På fredagen kl 15 samlas alla för att avnjuta en hembakad komposition som en person, definierad av ett schema, ska leverera. Förväntningarna är höga. Här snackar vi bokstavligt talat ÅR av förväntningar som byggts upp. Du kan inte komma med vad som helst. Eller jo, det kan du, men då faller domen hårt. Och köpfika, det heter köpfika därför att du som bäst köper dig en fri vecka. Fredagen som följer på en köpfika är det din tur igen. Du slipper inte undan. Och då, om inte förr, är förväntningarna tuffa.

Så välkommen till oss en valfri fredag kl 15. Om du törs. Törs du väntar dig en riktig gofika. Det har evolutionen de senaste sju åren sett till. Fikaevolutionen på Graf & Bild.

Nämen hej 👋
Trevligt att träffas.

Registrera dig för att få nyheter och erbjudanden i inkorgen, endast en gång/månad.

Graf & Bild

Vi spammar inte!
Läs vår integritetspolicy för mer info.