Profilprodukter för alla tillfällen

Profilreklam är ett bra alternativ, eller komplement, till traditionell reklam. Profilprodukter fungerar i alla branscher och kan anpassas specifikt efter just dina behov. Sätt din logga på allt från pennor, block och arbetskläder till reflexer, paraplyer, klockor och muggar. Oavsett vad du letar efter så är sannolikheten hög att vi kan hjälpa dig.

Hos våra leverantörer kan vi söka bland 74 000 prisvärda produkter.
Vi hjälper dig och din verksamhet att synas och sticka ut från mängden.

Hur vill du synas?

Oavsett hur du vill profilera dig så kan vi hjälpa dig. Nedan hittar du några exempel på profilprodukter som nästan alltid fungerar.

Textil och kläder

Profilkläder gör att de anställda visar upp företaget överallt där de rör sig. Dessutom ser det enhetligt och snyggt ut om alla på företaget bär likadana kläder. Vi erbjuder allt från arbetskläder och träningskläder till skor, reflexvästar och väskor. Oavsett vilken bransch du jobbar i har vi kläder som passar.

Gåvor

Ett uppskattat sätt att använda synas är genom att ge gåvor. Både till dina kunder och anställda. Ge bort en snygg tröja eller jacka som kan användas på fritiden eller en lyxig penna till kontoret.

Vill du ge bort en dyrare gåva till dina kunder kan du satsa på en tygkasse med företagets logotyp på och fylla den med godis eller små profilprodukter. Exempel på små profilprodukter som kan passa bra är till exempel en isskrapa till bilen, en T-shirt eller en mössa.

Mässor och event

Pennor är en klassisk profilprodukt som är perfekt att dela ut på till exempel mässor eller andra event. Likaså kan hårda karameller med logotyp vara en lämplig produkt i sammanhanget.

När du behöver profilprodukter till ditt företag, allt från pennor till paraplyer kan du beställa det från oss. Oavsett dina önskemål hjälper vi dig gärna. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.

Nämen hej 👋
Trevligt att träffas.

Registrera dig för att få nyheter och erbjudanden i inkorgen, endast en gång/månad.

Graf & Bild

Vi spammar inte!
Läs vår integritetspolicy för mer info.